Carregant Esdeveniments

Andy Loop

16 setembre 2017

DJ Andyloop és un DJ, productor, dissenyador gràfic i una persona influent en l’escena de Global Beat DJ. A finals dels anys 90, va formar part de la llegendària tripulació de Freitags-Bar a Berlín, un lloc pioner de la Música Global. Posteriorment, el 2004, es va fundar a Barcelona i amb el músic Wagner Pa, va fundar l’exitosa “Sessions de Brazelona”. Celebrada a la Sala Sidecar de Barcelona, a compartir l’escenari amb el nom més gran de Global Music fins al 2010. Actualment forma part de la Projecte “Giratòries a les Rambles” amb Nickodemus, Pablo Sanchez i Sujinho Nossa.

La set de nous ritmes d’Andyloop sempre el manté al capdavant de la música procedent dels Balcans, Nova York, Colòmbia, Brasil, Barcelona, Àfrica i la resta del planeta … Combina diversos canals mundials i sons urbans com House, Breaks o Altres elements electrònics. Els sets de DJ d’Andyloop estan plens de ritme i alegria.

Com a productor, va fer diverses remescles amb Toti Arimany, membre de la coneguda banda catalana La Troba Kung-Fu i un conegut productor de música a Barcelona, axey & T-Bird del grup emergent “Los Chicos Altos”. Aquest equip creatiu i poderós ha treballat per a bandes com: Zulu 9.30, La Troba Kung-Fu, Lumbalu, Novalima i molt més. Les cançons d’Andyloop han sortit en etiquetes com: Wonderwheel Recordings, UrbanWorld Records, Nascense i altres.

Addicionalment, Andyloop està treballant amb Dj Tillo, del famós grup Hiphop Orishas i ex-DJ d’una altra banda popular, Macaco. Junts són el “Duo Global”, una combinació de Grooves i Turntablism com a acte en viu.

www.andybook.esy.es

 

Lloc
Es Claustre
Horari
16 setembre 22:00H
Preu
10€
Afegir al calendari