Carregant Esdeveniments

Anna Colom

26 agost 2021
AFORAMENT LIMITAT

«Anna Colom» un tribut modern al llegat del flamenc.

 

La veu d’Anna Colom ha fet la volta al món acompanyant el Malamente de Rosalía. Aquesta cantaora és acompanyant habitual de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, a la qual va conèixer a l’ESMUC, on totes dues van cursar el grau superior de Cante Flamenco. Colom, que també es va formar a la Fundación Cristina Heeren de Arte Flamenco, a Sevilla, també ha acompanyat músics com ara Chicuelo.

Ha treballat com a corista en el projecte de El Mal Querer de Rosalia. Canta en companyia flamenca: Barcelona y Flamenco; sota la direcció de maestro Juan Gómez Chicuelo, i forma part de diferents projectes artístics como ara Laboratoria (Flamenco experimental), Joncol 4 (música clásica y flamenco), i és, a més a més, cantant, arreglista i compositora del seu propi projecte Cayana.

Veu, composició i direcció musical: Anna Colom.
Guitarra i arranjaments: Exequiel Coria.
Ball i panderos: Karen Lugo

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.