Carregant Esdeveniments

Baleares Hip Hop Festival

11 novembre 2017

Maó acollirà la tercera edició del Baleares Hip Hop Festival, que per primera vegada tindrà lloc a Menorca. Aquest festival, que comptarà amb les actuacions de FreeBeef, FTR Squad, Macabros, Dxkryptos i Street Poesia, té l’objectiu de donar l’oportunitat als cantants balears de sortir fora de casa i alhora crear vincles entre les illes. A més, ha de servir per apropar la cultura del hip hop a tots aquells que la desconeixen.

Aprofitant aquesta plataforma, es dona un impuls als nous grups emergents, a la vegada que es continua donant suport als que ja tenen una major trajectòria artística.

L’activitat, organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Maó, juntament amb els col·lectius impulsors del festival (Mallorca Rap i FreeBeff, entre altres), es realitzarà al pati del claustre del Carme, a partir de les 17 hores, i l’entrada serà gratuïta.

El festival també comptarà amb la presència d’artistes de l’art urbà i el grafiti de les tres illes, com Isla, Rastro, Geek, Menorkings Crew i LPS. També actuaran els grups de les escoles de dansa Ute Dahl i Alba Estudi de Dansa.

La vetllada es tancarà amb el concert del cantant Lone, de Saragossa, que posarà el punt final a una jornada d’art i música urbanes.