Carregant Esdeveniments

Boc

27 juliol 2018

Boc i el seu particular folk d’arrel tradicional

Després de viatjar molts d’anys arreu del món i conèixer distintes cultures, en Joan Frontera Luna (creador i compositor de BOC) es va impregnar de les músiques i ritmes tradicionals d’una manera irremeiable, així que un bon dia va decidir reunir tota una sèrie de personatges que creia que eren els més adequats per dur aquest projecte endavant, no tan sols grans músics, sinó també grans persones i amics.

BOC neix a mitjans del 2009 amb una idea una mica eclèctica i amb ganes de plasmar totes aquestes vivències a partir dels nostres instruments tradicionals de Mallorca. BOC fa folk amb influències d’arreu del món i tot enfocat a la nova creació mesclant la base clàssica de contrapunt i harmonia amb la important influència del hardcore, new age, metal, ska, etc. Així varen iniciar un grup que contínuament ha anat evolucionant i experimentant fins a arribar al que és a l’actualitat, gràcies a l’aportació de tots els integrants del grup que provenen d’àmbits musicals molt diferents.

Són un grup jove, un grup amb molta feina feta i amb ganes de viure coses que només pot aportar la música. La majoria dels seus membres compaginen la seva formació musical de diferents àmbits amb la del món tradicional formant part, des de fa anys, d’altres agrupacions tradicionals al marge de BOC.

Aquest concert és una producció d’Es Claustre i de Talent IB

www.bocmusic.cat