Carregant Esdeveniments

Bruno Belissimo

15 setembre 2017

Bruno Belissimo és un Dj / productor italo-canadenc. Un dels dos germans bessons nascuts de pares italians van emigrar a Canadà en els darrers anys 70, Bruno va passar la seva infància en els suburbis de la ciutat de Toronto, on el seu pare era propietari d’un lloguer de vídeos i incursionó com a director de pel·lícules de ciència ficció independents, mentre la seva mare tenia una petita cafeteria a la zona St.Clarence, el major suburbi de la ciutat italiana, la històrica reunió dels artistes locals.
Bruno, gràcies als pares, es va criar en un ambient molt creatiu, potser aquesta primerenca edat va demostrar ser musicalment inclinat. A vuit anys va ser el millor cantant del cor de l’església Baptista “Cantants del petit senyor” i més tard va guanyar una beca al ‘Reial Conservatori de Música’ a Toronto, on va començar a estudiar contrabaix i composició.

Amb els anys, Bruno va començar a interessar-se en la música electrònica i va començar a produir les seves primeres pistes van establir les bases del seu estil fets de la programació de dansa refinat i baixa de la reproducció i el botó de so inconfusible.
Als 26 anys, a causa d’alguns problemes familiars, Bruno es va veure obligat a traslladar-se a Itàlia, on viu i treballa.

En els últims anys Bruno ha estat molt actiu en l’escena musical. Ha llançat tres discos aclamats per la crítica i ha jugat a tot Itàlia i Europa.

La producció musical de Bruno Belissimo té un so únic influenciat per clàssics italo / discoteca i espacial italiana de la banda sonora de la pel·lícula de terror / ciència ficció de finals dels 70 principis dels 80, però va tornar a treballar en un estil contemporani i molt personal.

Lloc
Es Claustre
Horari
15 setembre 22:00H
Preu
10€
Afegir al calendari