Carregant Esdeveniments

Cala Joia

21 juliol 2020
AFORAMENT LIMITAT

«Cala Joia» es presenta en el seu gran format

Originariament nascut com a duet musical, format per Josep Abelairas Gener (veu principal, glosador, lletrista, guitarra i petita percussió) i Annabel Villalonga (guitarra, veus, compositora i glosadora) es presentaran en quintet acompanyat d’en Moisès Pelegrí, Àngel Gelabert Nicolas Saiz. Cala Joia neix el 2012 dins del mític  bar “Es Cau” de Cala Corb, bressol de la cançó menorquina. Aquests set anys que ens acompanyen hem fet nombrosos concerts arreu de l’illa, a Mallorca, tant en l’àmbit privat, com en el públic i a Catalunya. Tenim una maqueta de cançons pròpies titulada “De reüll” que conté composicions variades de diferents estils musicals. Per altra banda, tenen un disc de temes propis que respon al títol “Acords de mar”, on la major part del disc està inspirat en la mar, fent palès que son illencs i que el és viure enmig d’un mar ple de cançons amb una musicalitat que remou cos i ànima.

Aposten per la cançó pròpia sense perdre l’essència de la música menorquina. Els temes estan inspirats en l’illa en qüestió, en les seves vivències i en històries imaginàries plenes de tendresa, sensibilitat.

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.