Carregant Esdeveniments

Carles Benavent Trio + Tomasito

10 agost 2019

«Carles Benavent Trio i Tomasito» un concert del millor jazz fusionat amb el flamenc més peculiar.

Carles Benavent (Barcelona, 1954) és una referència inapel·lable del jazz i la música creativa del darrer mig segle. Hereu directe del llegat de Jaco Pastorius, el so únic del seu baix ha seduït als més grans del jazz elèctric amb els quals ha treballat, des de Chick Corea fins a Quincy Jones i Miles Davis i ha estat innovador absolut en un gènere tan arrelat com el flamenc al costat dels més grans exponents de la seva història moderna com el guitarrista Paco de Lucía, el cantaor Camarón de la Isla i el saxofonista Jorge Pardo.

Amb aquestes credencials hauríem de ser conscients del privilegi que suposa comptar, en la nòmina del jazz català, amb un dels músics més admirats i respectats de l’escena mundial. Des que va obrir-se camí a la dècada dels setanta dins l’anomenat so laietà amb grups com Música Urbana, al costat de Joan Albert Amargós, la progressió de Carles Benavent ha estat imparable. A les seves mans el baix elèctric i la mandolina han esdevingut instruments solistes amb una extraordinària entitat pròpia. En plena maduresa de la seva evolució, ha desenvolupat en paral·lel els seus projectes més personals com aquest trio amb el que ara es presenta en companyia del percussionista Aleix Tobias i d’un dels joves valors més ferms de l’escena jazzística actual com és el pianista Roger Mas. Un trio d’autèntic luxe que es redimensiona amb la participació al compàs i el ball d’un geni en la matèria com Tomasito.

El Festival Essències es presenta a Menorca, per fer gaudir al públic d’un espectacle únic i irrepetible.

Es Claustre és l’entorn escollit pel Festival Essències, un certàmen amb un esperit itinerant, on hi haurà el maridatge de vins i músics com a característiques.

Us esperem per gaudir de l’essència de l’illa, el seu clima, la seva gastronomia, els paisatges, en una nit amb el millor del músics del país…

 


Lloc
Es Claustre
Horari
10 agost 22:00H
Preu
20€
Afegir al calendari