Carregant Esdeveniments

CRANC FESTIVAL

04 setembre 2020
AFORAMENT LIMITAT

El «Cranc» enguany Es Claustre

La 4ª edició del CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre de 2020 al Claustre del Carme de Maó.
Totes les edicions del CRANC Festival han comptat, i comptaran, amb una cuidada programació musical. Des de l’organització apostem per crear un festival de música on s’ajuntin varietat d’estils, això permet no encasellar-nos en un sol gènere musical. Treballem per a ser un festival en el qual tinguin cabuda els projectes més nous de l’escena musical actual, ja que el nostre principal objectiu és que els assistents gaudeixin de la música en la seva màxima expressió en un entorn idíl·lic i privilegiat com és l’illa de Menorca.

El CRANC Festival va néixer amb la idea d’oferir als menorquins la possibilitat de gaudir d’un festival de música amb artistes, tant nacionals com internacionals, de primer nivell sense haver de sortir de Menorca. Després de les dues primeres edicions, el CRANC va canviar el seu format per a convertir-se en un festival que pogués atreure assistents de tota Espanya i, per què no, d’Europa i la resta del món. El que sempre s’ha perseguit des de l’organització del CRANC Festival és que els habitants de l’illa participin i s’involucrin, ja que és un esdeveniment pensat per a ells.

El CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL ha anat creixent de manera natural. Sempre mantenint una cuidada selecció d’artistes que tenen en comú l’autenticitat de les seves propostes, tant si ja posseeixen una gran trajectòria, com pel seu potencial o possible projecció. A més de l’oferta musical, el festival també té un important espai que busca potenciar l’art, la cultura i el comerç local.

Des de la tercera edició, el CRANC Festival va posar en marxa un format pensat per a professionals i amants de la música: el CRANC PRO, un espai que aglutina showcases, xerrades i networking. D’altra banda, amb l’objectiu de donar visibilitat i promoure l’art, també es va crear el CRANC ART, una exposició de diferents artistes que pot visitar-se gratuïtament durant el festival i dies posteriors. I no podem oblidar-nos del CRANC KIDS, una jornada amb multitud d’activitats pensades per als més petits: un espai pensat per a viure una experiència de festival en família.

El CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL és una iniciativa d’Ataque Records, un segell discogràfic especialitzat a promoure esdeveniments relacionats amb l’art, la cultura i la música.

 

Festival Cranc i Es Claustre inicien col·laboracions

 

Gràcies a la col·laboració entre Cranc Festival i Es Claustre, Maó acollirà tres dies de concerts excepcionals d’artistes com na Maika Makovski, Manel, Núria Graham, Maria Jaume, Ombra, Joe Crepusculo, Yana Zafiro, Enjoy & División, Bronquio o Ortiga.

www.cranfestival.com

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.