Carregant Esdeveniments

CultSurfing

26 octubre 2017

Es Claustre participem a les Jornades Professionals 2017

CultSurfing és un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de Movistar Artsy ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

L’objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts per entitats empreses, administracions, artistes, etc. en el territori de parla catalana. CultSurfing també facilita el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l’objectiu de millorar la difusió i d’establir ajudes econòmiques per als projectes que les empreses patrocinadores seleccionin.

Per dur-ho a terme, el programa CultSurfing organitza unes jornades professionals a la tardor amb l’objectiu de posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges. En aquestes jornades també es presentarà el nou mapa visual de projectes que inclourà els projectes seleccionats en les diferents edicions de CultSurfing.
Com a novetats en aquesta edició 2017 s’inclouen en la convocatòria projectes i esdeveniments encara no realitzats, gràcies a l’acord de col·laboració entre Movistar Artsy, Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i l’ICUB que es concreta en el Premi CultSurfing Movistar Artsy i el Premi Fabra i Coats de residència i cessió d’espais.

Aquesta cinquena edició es durà a terme els dies 25 i 26 d’octubre de 2017 a l’espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de la ciutat de Barcelona.

www.cultsurfing.cat