Carregant Esdeveniments

Dani Orviz

18 maig 2019

POETRY SLAM amb «DANI ORVIZ»

Dani Orviz (Sotrondio, Asturies, 1976) és un dels destacats i més premiats representants del moviment POETRY SLAM a l’Estat Espanyol. Al Desembre de l’any 2012, es va coronar com a CAMPIÓ EUROPEU de POETRY SLAM en un campionat que va tenir lloc a la ciutat d’Ambers (Bèlgica) i a l’any següent va assolir la MEDALLA DE BRONZE  en la COPA DEL MÓN DE SLAM organizada a París (França), on s’hi van concentrar els millors i més destacats slammers arribats de 25 païssos de tot el món.

MASSASLAM! és l’espectacle que ens oferirà a Es Claustre, els poemes més exitosos amb els que en Dani Orviz porta quasi una dècada triomfant en Poetry Slams de tota Europa amb un format dinàmic, sorprenent i altament divertit.

Raposoda del Carrer

A l’escena que transita per Barcelona van començar sent 20 al Harlem Jazz Club; van fer un salt al Tinta Roja del Poble Sec, i fa un any que el Centre de Cultura Contemporània (CCCB) els inclou a la programació habitual. El Poetry Slam és una competició poètica arrelada en el hip-hopi el reggaeamb dos ingredients clau: els rapsodes han de recitar textos propis que durin un màxim de tres minuts i és el públic qui els posa la puntuació.

L’slam funciona com una plataforma de creació artística contemporània que beu de la tradició nord-americana, però que s’ha estès arreu del món en una àmplia varietat d’estils, formes i temàtiques. Els slammersprovenen del món de la poesia, el rap i el teatre, i busquen una fórmula urbana innovadora i flexible.

Vine a descobrir més i més shows soprenents cada cap de setmana Es Claustre!