Carregant Esdeveniments

Daniel Lumbreras

11 juliol 2019

«Daniel Lumbreras» improvisació i expressió pura.

 

La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar, té tints de música africana, celta, brasilera o fins i tot dels cants sufís o de la música raï. Però la base no deixa de ser un pop folk de caire occidental, ric en matisos i molt líric.

Amb la gran particularitat afegida de que canta improvisant fonemes. Prenent-se la veu com un instrument més i centrant tota l’expressivitat en la musicalitat del so. Aquí radica la universalitat de la seva proposta i la vocació per traspassar fronteres. No canta en cap idioma, però tothom el pot entendre.

El març del 2017 va publicar «La Vila», escollit millor disc català de l’any per la revista musical MondoSonoro. Un disc produït pel Pau Vallvé i on col·laboren el Nico Roig i el Jordi Lanuza.

També ha col·laborat amb músics de jazz de la categoria de Jordi Bonell, Carles Benavent, Roger Blàvia, J.M. Ribelles (partenaire de Kepa Junkera), etc.

En definitiva, Daniel Lumbreras és un músic sorprenent, que desplega una màgia inusual, i que està destinat a tocar pels escenaris de tot el món.

www.daniel-lumbreras.com