Carregant Esdeveniments

Dinamo + Bahiano

16 juliol 2019

El cantant de la banda argentina «Los Pericos» ens presentarà «Celebramos» amb la banda mallorquina «Dinamo»

BAHIANO, és un cantant i compositor d’Argentina, molt conegut per ser el líder i la veu de la banda LOS PERICOS, destacada com a precursora del movimient reggae d’Amèrica Llatina en actiu des de l’any 1986. Amb aquest grup va enregistrar fins a 12 discs i fer diverses gires internacionals.

Tanmateix, des de l’any 2004 ha fet carrera com a solista i també com a conductor de radio i televisió. El seu primer disc es va titular  “Bahiano BH+” (2005), produit per Afo Verde. L’any 2008 va aparèixer “Nómade”, seguit per “Rey Mago de las Nubes” el 2011. El seu darrer disc, “Celebremos” (2015) ofereix un repertori totalment renovat.

Dinamo i el seu potent directe a Maó

Dinamo és una banda multicultural amb projecció internacional formada l’any 2014, que des de l’illa de Mallorca continua expandint la seva música arreu del món. El pols inconfusible de Dinamo es genera gràcies a la fusió de ritmes com l’ska, el rock, el reggae, la cúmbia, el tango o el cuarteto. Mestissatge musical per tots els costats! Tot un còctel explosiu 100% Original Latin-Ska marca DINAMO.

Molts dels seus hits són ja cantats en els seus concerts per nombrosos seguidors, els quals any rere any es van sumant a l’alegra família de Dinamo. La festa sempre està present en les seves actuacions!

 

www.dinamoska.com