Carregant Esdeveniments

El Niño Alcalino & The Chuskers

15 agost 2017

El Niño Alcalino & The Chuskers és una banda que explora, en tota la seva amplitud, i sense complexos, la música afroamericana contemporània. En els seus dos treballs discogràfics Descartes (2012) i Black Music for the New Generation (2015) s’hi poden trobar reminiscències clares del latin soul, el funk de Nova Orleans, la música disco, l’afrobeat o l’àcid jazz, entre moltes d’altres. Però sobretot El Niño Alcalino & The Chuskers és una banda de directe. Després de cinc anys d’existència i més de setanta concerts per les Illes i per la península, la banda segueix oferint un repertori fresc, vibrant, rítmic, suorós i sempre diferent.

El grup que acompanya en els concerts a El Niño Alcalino són The Chuskers, formada per un grapat de joves i talentosos músics de l’illa, tots ells amb llarga experiència en el circuit musical mallorquí. Al comandament de The Chuskers hi ha Jordi Tugores, el qual va gravar i va produir els discs als estudis Alquímia Records. També es va encarregar de muntar la banda, integrada per Rubén Garcia a la bateria, Dani “Pi de Gènova” al baix, Guillem Nadal al trombó, Jaume Riera al teclat, Jordi Tugores a la guitarra i cors, Pep Lluís Garcia a la percussió, Miquel Àngel Rigo al saxo i Àlex Besalduch com a frontman, veu principal i també a la percussió lleugera.

Amb un estil molt personal i obert a grans dosis d’improvisació, sinergia i llibertat escènica (no debades els músics provenen del món del jazz), el grup dona llibertat absoluta als deliris musicals d’El Niño Alcalino. És un espectacle intens i poc habitual.

Lloc
Es Claustre
Horari
15 agost 22:00H
Preu
Entrada Gratuïta
Afegir al calendari