Carregant Esdeveniments

El Niño de la Hipoteca

20 octubre 2023
CONCERT

«El Niño de la Hipoteca» ara Guiu Cortés en acústic.

El cantautor Guiu Cortés, més conegut com El Niño de la Hipoteca, presenta el seu primer projecte en solitari, «3 héroes y 1 villano». Un retorn als seus orígens com a cantautor i més proper a la música folk, un format més íntim allunyat del rock de la seva banda i la demostració que, per sobre de tot, és una artesà que fa cançons.  

Guiu Cortés: ens presenta 3 héroes y 1 villano.

Guiu Cortés torna amb un format més íntim. Fa més d’una dècada que cultiva un estil de cançó personal, però que en els darrers anys s’havia reconvertit a banda de rock, El Niño de la Hipoteca. Ara, Guiu Cortés presenta el seu primer EP, »3 héroes y 1 villano»

En aquest treball les pròpies cançons són les protagonistes, amb un so acústic, arranjaments senzills i lletres molt cuidades i carregades de poètica. D’aquesta manera, es separa del to àcid i marxós de què ens té acostumats amb la banda que lidera per apropar-se a l’folk i la música d’autor més sòbria i solemne. 
 
Un artista total i animal escènic. Cantayoutuber, showman o col·laborador radiofònic són algunes de les moltes facetes que fonformen la perfecció d’en Guiu Cortés, El Niño de la Hipoteca, com un dels millors frontmen i compositors en l’àmbit estatal.
Els seus fans, que es poden comptar per centenars de milers, saben a més a més que el seu directe és imparable i demolidor; una festa catàrtica de rock imperdible i amb riures assegurats.

 

Un concert especial per celebrar les 15 temporades d’Es Claustre apostant per la singularitat en els directes.