Carregant Esdeveniments

Elena Gadel i Marta Robles

21 juliol 2022
PROGRAMA 2022

«Elena Gadel i Marta Robles» les dones de la meva vida.

Les artistes recuperen les cançons de dones de “discurs punyent i revolucionari” com Mayte Martín, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Clara Peya, Lola Flores, Maria Arnal o textos d’escriptores com Maria Mercè Marçal. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen.

La veu de l’Elena (actriu i cantant), tan plena de matisos com desgarradora. I la guitarra de la Marta (Las Migas), farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i, també, indefinibles en estil. Ambdues compositores i líders dels seus propis projectes.

«Les dones de la meva vida» neix de la necessitat de donar llum a tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara. Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. La veu de l’Elena, tan plena de matisos com desgarradora. I la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics de diversos gèneres.