Carregant Esdeveniments

Enric Montefusco

29 juliol 2018

Enric Montefusco  presenta  «Meridiana»

Enric Montefusco, qui va ser el seu fundador, compositor i vocalista Standstillcomença oficialment la seva carrera en solitari amb un debut, Meridiana, publicat a través del seu propi segell, BuenaSuerte, en CD, doble vinil i àlbum digital. Fidel a la seva concepció catàrtica del rock però més autor que mai, Enric Montefusco dona un pas endavant tant en el que és musical com en el que és literari que exemplifica la seva recerca permanent d’un llenguatge propi als antípodes del que és reconeixible.

Meridiana redefineix així el seu so amb audàcia a partir d’ecos diversos: la chanson francesa, el folklore mediterrani, els palmells flamencs, el coqueteig amb el ritual percussiu de l’aclaparadora Adiós i, en definitiva, l’assumpció de les arrels pròpies que culmina a El riu de l’oblit, el primer tema en català de la seva trajectòria. I és precisament en aquesta tornada cap a l’origen on trobem la clau conceptual d’un disc que, més enllà de la narració biogràfica, és un retrat cultural i social, un retrat de classe, de classe treballadora.
Ja des de Meridiana, la cançó que li dóna títol amb el nom de l’avinguda en la qual va créixer, Enric pren partit. I Flauta Man, amb el seu sorneguer sentit de l’humor, el retaule de Obra maestra o la seva apel·lació final a l’oient en Yo delego en ti demostren que no s’atura.

Lloc
Es Claustre
Horari
29 juliol 22:00H
Preu
7€
Afegir al calendari