Carregant Esdeveniments

Ester F. Mata Ensemble

23 juny 2024
JAZZ 

«Ester F. Mata Ensemble» viatjant per les noves sonoritats.

La formació que encapçala la sessió #4 dEs Claustre està protagonitzada per ESTER F. MATA — trompeta, CARLOS MEDINA —saxo tenor, PABLO MILLAS — contrabaix, GUIEM PONS – bateria.

 

Ester Fernandez Mata Ensemble és un projecte nascut de la curiositat i l’experimentació de la trompetista que encapçala aquesta formació, amb composicions originals, líriques en el seu orígen i escrites en el transcurs de ciutats como Lisboa i Barcelona, que al llarg del temps han crescut i pres forma durant les sevs estades als Països Baixos. Juntament amb ella, l’acompanyen quatre músics que completen el quintet donant com a resultat una música íntima, fresca, que ens parla des dels orígens sense oblidar l’esponteneïtat i l’aparició de noves sonoritats.

 

La quarta edició del cicle Es Claustre 23

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.