Carregant Esdeveniments

Ester Quevedo Trio

02 juny 2024
JAZZ 

«Ester Quevedo Trio»

La formació que encapçala la sessió #1 dEs Claustre està protagonitzada per Ester Quevedo  piano i composicions,  –  Camil Arcarazo — contrabaix,   Santi Colomer – bateria.

 

L’any 2011 es trasllada a Barcelona per estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on es gradua en l’especialitat de piano jazz. Allà rep classes de grans músics com Albert Bover, Joan Díaz o Ignasi Terraza, entre molts d’altres. A més, també es forma al conservatori Codarts de Rotterdam.

En la seva faceta artística, l’any 2019 presenta Trabalenguas (Underpool), el seu debut discogràfic com a líder, enregistrat en directe al Teatre de l’Aurora dins de la programació de l’Estival de Jazz d’Igualada.

Al llarg de la seva trajectòria, ha tocat a clubs i festivals com el Vijazz, el Festival Jazz Vic, l’Estival de Jazz d’Igualada, l’Ondas de Jazz de Vitoria, el Jazz A Escena, el festival A la Vora del Jazz, el Festival de Jazz a La Rambla o al Café Berlín, entre d’altres.

Actualment, Ester Quevedo forma part de diversos projectes de l’escena musical, entre els quals el seu propi quintet, el seu propi trio i la Clasijazz Valparaíso Big Band. Ester Quevedo ens acompanyarà an format trio, com a pianista i compositora de l’escena jazzística de la ciutat de Barcelona inerpretant composicions originals que parteixen d’intèrvals, jocs rítmics i harmoníes que recullen les sevs vivencies, amb espai per la interacció dels seus acompanyants.

 

La quarta edició del cicle Es Claustre 23

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

 

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.