Carregant Esdeveniments

Fedayin, el combat de George Abdallah

01 agost 2022
CINEMA
Lloc
Es Claustre
Horari
1 agost 21:30H
Preu
Taquilla 3€
Afegir al calendari

Fedayin, el combat de Georges Abdallah

Vacarme(s) Films

VOSC

2020 81 min.
Líban, Palestina, Alemanya, França, Bèlgica

 

PREMIS I FESTIVALS

 

Veure Trailer

 

SINOPSIS

El nom de Georges Abdallah apareix regularment a manifestacions, articles de premsa o a cartes dels parlamentaris al Ministeri de Justícia. Qui és? Per què un comunista libanès d’origen cristià ha estat empresonat a França durant més de 35 anys? Per què els palestins el consideren un dels seus presoners?

Fedayin, el combat de Georges Abdallah’ segueix la trajectòria d’un infatigable comunista àrab i combatent per Palestina. Des dels camps de refugiats palestins, que han forjat la seva consciència, fins a la mobilització internacional pel seu alliberament ens disposem a conèixer aquell que ha esdevingut un dels presos polítics més antics d’Europa.

Més enllà de l’acarnissament judicial i polític del qual Georges Abdallah ha estat víctima, la pel·lícula retrata una vida de resistència a través d’una sèrie d’entrevistes al Líban, amb la seva família, amics i antics camarades, però també a Europa amb el seu advocat, els seus suports i aquells que li han fet costat.

Organitza i presenta: Col·lectiu Intifada

 

CICLE DE CINEMA INTERCULTURAL. Aquest cicle de cinema vol posar en valor la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals, com a forma de complir el novè dels compromisos pels quals la ciutat de Maó forma part de la Coalició Europea Contra el Racisme.

Cicle documental amb el suport de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Maó.

FITXA TÈCNICA

 

Títol original: Fedayin, le combat de Georges Abdallah

Direcció: Vacarme(s) Films

País: Líban, Palestina, Alemanya, França, Bèlgica

Any: 2020

Duració: 81′

Versió: VOSC