Carregant Esdeveniments

Fèlix Rossy i Toni Saigi

26 juny 2020

Fèlix Rossy & Toni Saigi

Dos dels millors músics de la seva generació, Fèlix Rossy i Toni Saigi, ens proposen un tête à tête que de ben segur serà de traca i mocador. El trompetista Rossy, visitador de Menorca i de l’escenari d’Es Claustre l’estiu passat a poc a poc ha esdevingut un habitual de l’escena més activa del Jazz, on actua darrerament amb formacions tan excelses com un duet amb Marco Mezquida o un quartet amb el britànic Alex Hitchcock. El badaloní Toni Saigi, i líder del seu propi grup, Tronik, o en companyia d’artistes com ara Marcel·lí Bayer.

Saigi i Rossy —o Rossy i Saigi—, que en realitat fa 10 anys que coincideien a diferents bandes, es retroben per celebrar la seva extraordinària complicitat amb un repertori de composicions pròpies, estàndars i altre tipus de cançons i/o fragments d’improvisació conceptual. “Serà un concert íntim, ple de matisos i emocionant,” diuen. No en tingueu cap dubte.

Fèlix Rossy trompeta, Toni Saigi piano.

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

 

Lloc
Es Claustre
Horari
26 juny 22:00H
Preu
7€ - 10€
Afegir al calendari