Carregant Esdeveniments

Ginestà

30 juliol 2022
PROGRAMA 2022

«Ginestà» visiten Es Claustre

Ginestà, la banda encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas presenta el seu nou àlbum, “Suposo que l’amor és això” (Kasba Music, 2022). Es tracta del tercer disc del grup, després d’una gira de més de 80 concerts els dos darrers anys.

“Suposo que l’amor és això” és un disc conceptual, que al llarg de les seves deu cançons, pretén exposar diferents perspectives de l’amor.

Per la producció del nou treball, els germans han treballat conjuntament amb en Cesc Valverde (Xicu). Enregistrat a La Royuela Studio, de la mà d’en Xavier Clop i en Quique. Mesclat i masteritzat a Gravacions Silvestres per en Marc Parrot, es preveu que l’àlbum propulsarà a Ginestà com a una de les noves bandes referència dins del panorama musical català.

Musicalment, Ginestà proposa una nova sonoritat, més sofisticada i contemporània. Melodies electròniques i sintetitzadors acompanyen les lletres, dolces i sinceres.

La sensibilitat d’aquesta formació no passa només a la lletra, no passa només pels arranjaments, ni tan sols en la seva imatge. La delicadesa és present a TOT el que projecten. La seva trajectòria és curta però s’insinua ferma.