Carregant Esdeveniments

Golfo de Guinea

05 novembre 2021
MÚSIQUES I HORITZONS

«Golfo de Guinea» passió tropical pel vinil

Joan Pujol és DJ Golfo de Guinea, reconegut investigador, col.leccionista i viatger a la recerca de grooves pel continent africà i americà. Gran coneixedor dels ritmes tropicals d’arrel negre amb les que varem poder xalar enormement en les seves sessions al Claustre la temporada pasada. A més a més, és resident de Palo Alto Market i del Metric Market a la ciutat de Barcelona.

Sempre intentant crear vincles transoceànics, les seves sessions van des del rithm’n’blues dels anys 50 fins el soul, funk, disco passant per llatinoamerica (amb la samba, el funk carioca, cumbia i salsa), i Àfrica (amb l’afrobeat, la samba i els soukous africans). Habitual col·laborador de Digging a Colòmbia, Radio Àfrika a Betevé, Ràdio Ciutat Vella.

Ha participat de projectes artístics com son “Recolectors” i “The Smoothers” amb músics de renom com el brassileny Wagner Pa, Maxwell Moya (“Ojos de Brujo”) o el trompetista cubà Carlos Sarduy. Actualment desenvolupa la tasca de col·laborador a la botiga de discs, Barcelona City Records 

Una sessió golfa de les de veritat i amb descobriments constants de joies sonores retingudes en el temps.
Un divendres per apropar-te al Claustre i moure’t sense concessions.