Carregant Esdeveniments

Habla de mi en presente

27 agost 2020
AFORAMENT LIMITAT

Habla de Mi en Presente

Dues joves ànimes catalanes es perden a Berlín. Durant el seu viatge per carrers freds, túnels llargs, teatres grans i una escena techno inflamable, coneixen un percussionista alemany i un violinista francès. Junts, creen un nou gènere: LA TECHNORUMBA.

Aquesta és la història d’Habla de mí en presente, que han viatjat a través d’Europa occidental amb la seva performance plena d’energia. Treuen el seu primer àlbum «Rumba del Nord» l’any 2015 {BESTE Studio, Siegers & Brauer}, i el 2019 graven el seu proper EP «Todo Bien» {La Atlantida Estudio, Genís Trani}.

El videoclip de la seva cançó «Navegando» va ser nominat el 2018 al Berlin Music Video Awards. Aquell mateix any van formar part del IMB Festival, organitzat per la International Music Business School of Barcelona.

www.hablademienpresente.com

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.

 

Lloc
Es Claustre
Horari
27 agost 21:00H
Preu
Anticipada: 10€ Taquilla: 15€
Afegir al calendari