Carregant Esdeveniments

Hemiola Trio

10 juliol 2022
JAZZ 

«Hemiola Trio» melodies populars, contemporànies, improvisació.

La formació que encapçala la sessió #6 dEs Claustre està protagonitzada per en Tempe Hernández  al contrabaix, en Sergi Sirvent al piano i l’Òscar Domènech a la bateria.

El compositor i contrabaixista Tempe Hernández encapçala aquest trio de jazz contemporani amb dos companys de viatge: el multiinstrumentista Sergi Sirvent, amb el qual coincideix al trio Unexpected, i el bateria Òscar Domènech.
Hemiola és un concepte que s’utilitza en música quan ens referim a l’accentuació en els contratemps. Hemiola Trio esta format per Sergi Sirvent / piano, Tempe Hernández / contrabaix i Oscar Domenech / bateria interpreten composicions originals de Tempe Hernandez amb clares influències folklòriques i colors mes contemporanis i populars d’una època actual. L’accent en els contratemps en clau de groove li donen caràcter i força a la formació clàssica de piano trio generant una sonoritat més contemporània. El trio radicat a la ciutat de Barcelona presenta composicions i arranjaments de cançons originals i melodies populars amb una línia estètica sonora
marcada per les pròpies composicions i pels seus intèrprets.

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.