Carregant Esdeveniments

Dj Isaac Peces

21 setembre 2018

Isaac Peces a les noves sessions d’«Es Claustre Club»

Isaac Peces (A Coruña),és un Dj i és col·leccionista de discs. Les seves sessiones ballables, elegants i eclècticas, giren al voltant de  la música negra, passant pel jazz, soul, funk, brazil, afrobeat, disco, boogie i electrònica amb groove.

Ha punxat en festivals com son el Womex, Jazzaldia o Noroeste, com també en un centenar de clubs i sales destacant Brilliant Corners (Londres), Werkplaats (Ámsterdam), Berlín Café (Madrid), Afrodisia (Granada), Artte (Barcelona), Primeiro Andar (Lisboa), Xtra Lrge (València), La Caja Negra (Oviedo), Sala Niágara (Santander)Mogambo (Vigo), Sala Karma (Pontevedra), Superfly (Lugo), Embora (Santiago), etc… També n’és un asidu habitual de les cabines corunyeses com Lautrec, Mardi GrasPatachím, PortiñoTelefunken, Puticlú, Barbería, Moom57, Garufa o Soweto.

És responsable de Graham Club i de 14! on programa concierts i Dj’s de l’escena afroamericana, i en  forma part  juntament amb Jas Processor el col·lectiu Souldiggers. És també redactor de la pàgina Acidjazzhispano, i els seus mixtapes son publicats por segells i ràdios como Lovemonk Sonideros (Rne3). Combina tècnica, versatilitat i amor pel vinil, fet que el converteix, en un habitual de l’ escena gallega i estatal.

 

Lloc
Es Claustre
Horari
21 setembre 23:00H
Preu
Gratuït
Guardar
iCal

Properes Activitats