Carregant Esdeveniments

J J Vaquero

17 agost 2022
CANCEL·LAT

«J.J Vaquero» es otro calor / SUSPÈS

AVÍS: Aquesta activitat quedarà programada per la propera temporada d’Es Claustre 2023

Jose Juan Vaquero, nascut a Valladolid l’any 1973, és un còmic clar, directe i sense filtres.

És guionista i col·laborador de “El horgmiguero” d’Antena3 TV, col·laborador de “YU: No te pierdas nada” de 40 Principales i “Lo Mejor Que Te Puede Pasar” de Melodía FM, còmic d’”El Club de la Comedia” i ha estat guionista de diversos espectacles i programes com la Gala dels Goya.

En les seves actuacions aborda sense embuts i sense pèls a la llengua la seva vida quotidiana, tocant aspectes que tenen a veure des de la seva família i amics, fins al seu treball o el seu dia a dia. Sempre ho fa des del seu particular punt de vista.

Ha gravat multitud de monòlegs per a Comedy Central (Paramount Comedy), El Club de la Comedia de LaSexta, Sopa de Gansos de cuatroTV y El Hormiguero. També forma part d’uns quants espectacles com: “En Bruto” (Junto a Iñaki Urrutia), “Monólogos y Locuras” (amb Nacho García), “Vaquero&Clavero” (amb Alex Clavero) i Humor de Protección Oficial (amb Quique Matilla, Fran el Chavo, Nacho García y Alex Clavero

Vaquero presentarà a Es Claustre l’espectacle VAQUERO que es tota una declaració d’intencions, el qual és un espectacle divertit i sense filtres que el mostren en el seu estat pur.

www.jjvaquero.com