Carregant Esdeveniments

Jaume Mas & Miki Roger

12 juliol 2022
NITS MÚSICA AL CARRER

«JAUME MAS & MIKI ROTGER » visiten l’escenari d’Es Claustre

Jaume Mas & Miki Rotger, és un dúo acústic format per aquests dos músics de l’escena illenca. El seu directe és un concert sense artificis. Únicament; una guitarra, una veu, i un saxo. Un concert acústic en el qual es transmet l’essència més intima d’aquests dos músics.

El repertòri també es clau. Genera sorpresa  la capacitat per absorbir cançons de tot tipus i estils, presentat-les des d’un punt de vista nou i personal. A més de tenir repertòri de la seva  propia autoria.

Una formació acústica on s’han topat els llenguatges i el flow del reggae amb la sensibilitat de la balada i el soul. Originant un estil totalment pròpi i fresc que denominen com  a reggae & soul. Aquest format i estil els proporciona una gran versatilitat per a tocar a diferents tipus d’ambients i escenaris.

Una iniciativa cada dimarts de Nits de Música per apropant-nos a l’escena musical de l’illa, que promet destapar bones ampolles, amb bones amistats i enmarcats en l’arquitectura de l’edifici històric del Mercat del Claustre del Carme.