Carregant Esdeveniments

Joan Garriga

24 maig 2019

Joan Garriga, Madjid Fahem & Galàctic Mariatxis

Joan Garriga (Dusminguet i La Troba Kung-Fú) & Madjid Fahem (Manu Chao La Ventura, Radio Bemba), Marià Roch i Rambo es presenten en concert a Menorca

Joan Garriga, l’ex líder dels Dusminguet i una de les figures claus per entendre l’evolució del mestissatge i la rumba catalana torna als escenaris per avançar les noves cançons del seu esperat nou disc. Els seus concerts son autèntiques festes on també es poden escoltar les cançons més populars de La Troba Kung-fu i els Dusminguet. La formació és també un grup de Rúmbia Vallesana que toca cançons inèdites actualment d’en Joan Garriga ( Dusminguet, La Troba Kung Fú) i versions revisionades de cançons pròpies dels grups anteriors d’en Joan i d’altres populars del cançoner de taverna i ball de plaça. En formació de bateria (Rambo), baix elèctric (Marià Roch), guitarra i veu (Madjid Fahem) i acordió diatònic (Joan Garriga), part del grup havien coincidit a La Troba Kung fú, fan conviure el pes rocker dels baixos amb les melodies patxangueres de l’acordió, el batec ballador de la percussió amb la paraula voladora del cant.

Després d’una gira per petits locals la primavera del 2017 i alguns festivals a l’estranger comencen el 2018 gravant cançons noves i a tocar-les en directe durant el 2018.

Un concert que serà una festa total on podràs escoltar temes propis, de la Troba Kung-Fu, dels Dusminguet i de l’univers conjunt amb en Madjid Fahem i la banda al complert.

Es Claustre els esperem amb moltes ganes.