Carregant Esdeveniments

Judit Neddermann

31 agost 2017

Judit Neddermann (Vilassar de Mar, 1991) cantant i compositora, publica el seu segon disc titulat “Un segon” el 4 de març de 2016.
Aquest segon treball és un nou pas en ferm després que el 2014 publiqués el seu primer treball discogràfic com a cantautora, el disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014).

El disc “Un segon” ha estat escollit Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista La Tornada i 12è millor disc de l’any segons la Crítica dels Premis Enderrock. La cançó “Mireia”, inclosa en aquest treball, ha estat guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’.
El primer disc, “Tot el que he vist”, li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema “El fugitiu”, i el Premi Descobertes 2014, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia.
A part del seu projecte en solitari és la cantant de The Gramophone Allstars Big Band i del projecte “Amors d’estiu” del Brossa Quartet de Corda. Col·labora habitualment amb el cantautor Guillem Roma.

El gener de 2017 ha participat en la campanya ‘Casa Nostra Casa Vostra’ en favor de les persones refugiades, gravant “Mediterráneo” de Joan Manuel Serrat amb el mateix compositor i una vintena d’artistes (Manolo García, Estopa, Els Amics de les Arts, Pablo López, Antonio Orozco, Gossos, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Joana Serrat, Sidonie, Santi Balmes, Jofre Bardagí, Gemma Humet, Shuarma, Ismael Serrano i Manu Guix) i actuant en el mateix concert multitudinari celebrat l’11 de febrer del mateix any.

www.juditneddermann.com

Properes Activitats