Carregant Esdeveniments

KALEIDOSCOPE i Rita Payés

02 octubre 2022
JAZZ 

«Kaleidoscope» amb la col·laboració de Rita Payés 

La formació que encapçala la sessió #18 dEs Claustreestà protagonitzada per en Jesús Mañeru – percussió, Miguel Villar “Pintxo” – saxo tenor, Juan Pablo Balcazar – contrabaix, Rita Payés – trombó i veu.

Un calidoscopi és un instrument òptic o joguina que consisteix en un tub amb tres miralls inclinats i vidres de colors al seu interior, disposats de tal manera que si es mou el tub i es mira al seu interior per un dels seus extrems, es poden veure diferents figures geomètriques simètriques. Aquests tres miralls, en aquest cas, són en “Pintxo”, en Juanpa i  en Mañeru.

Les figures geomètriques vindran en formes de melodies, portant-nos per camins entre el jazz, el folklore colombià, les cançons de bressol cubanes, les zambas argentines i temes de composició pròpia.

Tres miralls que des de la seva admiració, respecte i amistat s’ajunten després de 20 anys per compartir el que més els agrada, fer música.

A aquest viatge s’uneix el talent i la màgia de la cèlebre Rita Payés a la veu i trombó, per acabar de pintar el llenç d’aquesta proposta tan especial. Delícia assegurada

 

La Segona edició del cicle Es Claustre 23

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.

 

Properes Activitats