Carregant Esdeveniments

Kid Calzone

31 octubre 2020
INICI 12.00H MIGDIA

«Kid Calzone» tremola que tremolaràs!

 

Kid Calzone s’apunta a fer de mestre de cerimònies en el darrer dels migdies que Es Claustre obrim durant aquesta tardor.

Una ocasió especial per assaborir l’autèntic, camaleònic i triangular Calzone. Amb el seus ritmes Boogaloo, de Swing, però també mesclats amb Funky, Jazz i a voltes Disco ens faran tremolar, això està assegurat.

Vine a retrobar-te en Es Claustre en el seu format de tardor. I així ens veim les cares!

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.

 

Lloc
Es Claustre
Horari
31 octubre 11:00H
Preu
Gratuït
Afegir al calendari