Carregant Esdeveniments

Kumar Sublevao Beat

16 setembre 2017

Mc i productor musical va començar la seva carrera a L’Havana, Cuba dins del moviment d’hiphop de finals dels anys 90. Kumar és un d’aquests artistes que desprèn un especial atmosfera sobre l’escenari, una mística s’apodera de l’ambient quan es llisca sobre ell. Amb una veu greu, rítmica i amb un melòdic accent Afrocubà invoca els seus avantpassats en el seu cant. Artesà de la paraula, amb el vers teixeix imatges que ens aboquen a obrir la ment, a connectar-nos, a despertar el ser, a la sublevació !!!

Amb caràcter raper, la seva música es cuina a màquina i es condimenta amb instruments ètnics, acústics, analògics i digitals sota les influències de l’Afrojazz, el reggae, el funk, l’electrònica i en especial la música tradicional i folklòrica de Cuba. El seu posat en escena és un cop d’energia, com posseït pels tambors improvisa, compte patins, dansa mentre fa ballar … sempre envoltat de grans de totes les arts i de totes parts. En els seus concerts es respira alegria, complicitat, consciència, multiculturalitat i fins i tot diuen que sol ser terapèutic.

En l’actualitat presenta Afrikun un projecte en col·laboració amb Machete Horns un duo de multi-instrumentistes format per “El Congo Allen i Regis Molina” on fan un tribut als seus ancestres africans i profunditzen en la diversitat de la seva herència cultural. Deixant explícit el caràcter experimental i espiritual d’aquest àlbum que no és més que un viatge de volta i volta a través de la música d’aquest creatiu continent. També col·laboren en aquest projecte Omar Sosa, Dayme Arocena, M.anifest, Mû Mbana, Adama Kone … entre altres grans artistes.

Lloc
Es Claustre
Horari
16 setembre 22:00H
Preu
10€
Guardar
iCal

Properes Activitats