Carregant Esdeveniments

La Punta de l’Iceberg

02 setembre 2020
AFORAMENT LIMITAT

«La Punta de l’Iceberg» jazz, clàssica, folklore, rock i cançó

La Punta de l’Iceberg és el nom del primer treball discogràfic del pianista i compositor Lucas Delgado. Junt amb Juan Pastor al contrabaix, elaboren i arranjen un repertori de 12 cançons originals del pianista tot defensant la narrativa propia de la interpretació jazzística, afegint el gust personal i la inevitable complicitat del valent però alhora vibrant format dúo.

En aquest àlbum debut compten amb la col.laboració de Darío Barroso a la guitarra clàssica i de Selma Bruna i Sílvia Pérez Cruz a la veu, que donen una alenada fresca al disc i enriqueixen profundament la música amb el seu generós talent.

Delgado i Pastor ofereixen una proposta original amb influències de jazz, música clàssica, folklore, rock i cançó.

Lucas Delgado – Piano

Juan Pastor – Contrabaix

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.