Carregant Esdeveniments

La Quimera de l’Or

20 juliol 2020
AFORAMENT LIMITAT

«LA QUIMERA DE L’OR» Orquestra Cambra Illa de Menorca

La Quimera de l’Or és una de les obres mestres del cineasta Charles Chaplin i una de les pel·lícules icòniques del cinema mut. La banda sonora, composta també per Chaplin, fou nominada a l’Òscar a millor BSO i ell mateix confessava sentir-se’n especialment gelós. 
L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca us proposa recuperar el popular títol en blanc i negre amb la banda sonora en directe, una proposta innovadora, il·lusionant i fresca a parts iguals.
Pel·lícula de Chales Chaplin
Música de Charles Chaplin
Orquestra de Cambra Illa de Menorca
Francesc Prat, director.

 

www.ocim.cat

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.