Carregant Esdeveniments

Las Bajas Pasiones

14 agost 2024
+ QUERALT LAHOZ

«Las Bajas Pasiones» la festa on vols estar

«Las Bajas Pasiones» és un projecte de supervivència en el qual es fusionen les ganes de viure amb una actitud desafiadora davant la vida que ens venen. La seva música és una combinació de rap cru, directe, amb melodies pop i tornades que no te les treus del cap, que s’entrellacen amb sintetitzadors i guitarres per a crear beats d’un altre món i d’un altre temps. En la seva música, defensen la idea de trobar solucions en conjunt per a problemes que comunament se’ns presenten com a situacions individuals. Això es reflecteix en la col·laboració amb una àmplia varietat d’artistes, com a Tremenda Jauría, Chocolate Remix, Bittah de Tribade i Panxo de ZOO.

Amb dos discos ja llançats, Las Bajas Pasiones ens sorprenen amb el seu últim àlbum, Neocancaneo, el qual representa una forma atrevida de viure la vida. Un disc que convida a lligar en parcs allunyats de la ciutat, somriure davant les limitacions imposades pel patriarcat i empoderar-se com a éssers humans que estimen la vida i lluiten per trencar qualsevol rastre de moralitat repressiva.

Las Bajas Pasiones oferiran la seva actuació en una nit acompanyats de la Queralt Lahoz, una asidiua de Menorca i de l’escenari d’Es Claustre ens desplegarà la seva impressionat veu amb capacitat per cantar un bolero clàssic i rapejar el més pur estil dels noranta amb la mateixa habilitat. Una nit Say it Loud on Las Bajas Pasiones i la Queralt compartiran escenari.

Nit i festa Imperdible!