Carregant Esdeveniments

Las Migas

20 agost 2020
AFORAMENT LIMITAT

Las Migas presenten «Cuatro»

Cuatro és el nom del nou treball que presenten Las Migas. Elles són quatre dones músiques, guerreres i viatgeres. I aquest disc que acaben de publicar, després de dos anys de preparació minuciosa, és el quart de la seva carrera musical des que aquesta banda va començar a recórrer món, fa ja 15 anys. Han volgut retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser “Migas”, que són “Migas” avui i que ho seran algun dia, amb els temes més estimats dels seus àlbums anteriors i un parell de cançons inèdites. Las Migas continuen sent valentes, descarades, joves i continuen aquesta lluita per trobar la bellesa en cada detall.

Després de recórrer gran part del territori internacional amb el seu últim treball, anuncien una gira d’infart per a aquest 2019-2020, on tornaran a recórrer mig món per importants escenaris de l’Argentina, Colòmbia, Xile, l’Uruguai, els EUA, Centreeuropa i per descomptat Espanya, d’on provenen les quatre “Migas” que formen aquest quartet insòlit: Roser Loscos de Lleida (violí), Marta Robles de Sevilla (guitarra), Alícia Grillo de Còrdova (guitarra) i Carolina Fernández ‘La Chispa’ de Mèrida (veu).

Elles han unit l’art de les seves respectives terres amb l’aportació personal de cadascuna, creant un món meravellós, màgic, femení i obert al món.

 

www.lasmigas.com

Lloc
Es Claustre
Horari
20 agost 21:00H
Preu
10€ - 15€
Afegir al calendari