Carregant Esdeveniments

Las Migas

24 juliol 2021
AFORAMENT LIMITAT

«Las Migas» i Es Claustre fan estiu

Si no heu estat mai a un concert d’elles és que la vostra vida encara no és plena. Són sentides, divertides, virtuoses, actuals però amb un respecte envers la música que ja hi era abans. La força de la seva feminitat està present entre elles generant una complicitat que va més enllà del llenguatge musical i ho transforma tot en moments únics.

Cuatro és el nom del seu darrer treball i a punt estan de destapar-ne el següent que pel que sabem serà sorprenent. Elles són quatre dones músiques, guerreres i viatgeres. Las Migas continuen sent valentes, descarades, joves i continuen aquesta lluita per trobar la bellesa en cada detall.

Després de recórrer gran part del territori internacional amb el seu últim treball, i recórrer mig món per importants escenaris de l’Argentina, Colòmbia, Xile, l’Uruguai, els EUA, Centreeuropa i per descomptat Espanya, d’on provenen les quatre “Migas” que formen aquest quartet insòlit: Roser Loscos de Lleida (violí), Marta Robles de Sevilla (guitarra), Alícia Grillo de Còrdova (guitarra) i Carolina Fernández ‘La Chispa’ de Mèrida (veu).

Elles han unit l’art de les seves respectives terres amb l’aportació personal de cadascuna, creant un món meravellós, màgic, femení i obert al món.

 

www.lasmigas.com

Lloc
Es Claustre
Horari
24 juliol 21:00H
Preu
15€
Afegir al calendari