Carregant Esdeveniments

Locomotora

01 octubre 2022
PROGRAMA 2022

«Locomotora» al Claustre com a festa final de temporada.

Locomotora amb Muchachito, Joan Garriga, Madjid Fahem i Willy Fuego el dissabte primer d’octubre a l’escenari d’Es Claustre.

Muchachito és un clàssic i també per Menorca, especialment de l’escenari maonès, un artista, que va acabar composant el hit Ojalá no te hubiera conocido nunca. Muchachito ha col·laborat amb artistes com Kiko Veneno, Tomasito o Los Delinqüentes, i avui dia és una autoritat al món de la rumba.

Sense Joan Garriga la rumba catalana i la música popular que coneixem avui en dia no seria la mateixa. Fundador de Dusminguet i La Troba Kung-Fú, Joan Garriga torna a l’escenari d’Es Claustre envoltat d’un cicló d’amistats.

Madjid Fahem un músic que segur que heu escoltat alguna vegada tocant, per exemple, amb Radio Bemba, la formació que acompanyava Manu ChaoFahem, és un guitarrista francès d’origen algerià que també ha col·laborat amb la banda catalana La Kinky Beat, entre d’altres formacions. Amb la guitarra elèctrica, o l’acústica quan el seu so s’acosta a la rumba i ritmes similars, Madjid Fahem explora ara amb Joan Garriga un territori musical comú, amb un resultat altament ballable i especialment infecciós que no us hauríeu de perdre.

Willy Fuego és un músic de Badalona amb una llarga trajectòria musical. Les seves composicions estan plenes de vida, nostàlgia i melancolia, amb una veu profunda i un estat d’ànim alegre. Després d’acabar la seva etapa amb La Kinky Beat (reconeguda banda de barcelona), i acompanyant actualment a Amparo Sánchez (ex-Amparanoia), el guitarrista i cantant de Badalona va llançar “A contracorriente”, el seu primer àlbum en solitari.

 

No et perdis aquest impresionant directe a l’illa com a final de temporada d’estiu!!!