Carregant Esdeveniments

Marco Mezquida i Chicuelo

01 agost 2020
AFORAMENT LIMITAT

Marco Mezquida i Chicuelo a Maó

Dos anys han transcorregut des del llançament del seu primer treball, «Connexión», amb freqüència considerada una obra mestra i una revelació. Des de llavors, Chicuelo i Marco Mezquida han estat duent la seva química i la seva singular obra a alguns dels escenaris més prestigiosos del món, com la Kölner Philharmonie, el Tòquio Jazz Festival o Jazz na Fàbrica de São Paulo, entre molts altres.

Tal com van advertir en els seus treballs previs, tant Marc com Chicuelo, van deixar oberta la possibilitat de tornar junts als escenaris, presentant en aquesta ocasió més del mateix, jazz i flamenc de el bo, amb art i amb sabor.

Aquest és un treball molt personal i intens, que uneixen les seves individualitats per connectar en aquest projecte en común.Tanguillos, percussions brasileres banyades amb jazz i flamenc en un dels trios més intensos i d’alt nivell que es poden veure actualment.

Tots els temes estan signats per Mezquida i Chicuelo, obrint la possibilitat d’en un futur molt proper retornar a l’estudi i als escenaris, aquest cop sí, amb el seu tercer treball conjunt.

Aquest concert és una producció del Festival Essències que enguany celebra la seva segona edició a Menorca.

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.