Carregant Esdeveniments

Maria Florit

20 maig 2023
CONCERT

«Maria Florit» ens presenta Manies que tenc

Maria Florit és una artista inquieta amb una llarga trajectòria a les sis cordes. Actualment viu a Menorca, l’illa que la va veure créixer. En els darrers cinc anys ha viscut a Barcelona i Londres, on ha format part, com a guitarrista solista, de diferents grups, on destaquen Sr. Canario, el side project del músic Dani Vega (Mishima) o la banda de directe de la valenciana Neus Ferri.

El passat mes de gener va enregistrar a Manresa la seva opera prima, amb la producció de Joana Pol (Donallop) i la mescla de Paco Loco al seus estudis d’El Puerto de Santa María. El resultat, un EP de quatre cançons inspirades, properes, mínimes, tan breus com addictives, d’una artista amb una veu i sensibilitat única, i que veuen la llum aquest 25 de novembre amb el títol Manies que tenc, la segona referència del segell discogràfic Plas Plas.

+

DONALLOP

En acabat el concert de la Maria Florit actuarà la formació, Donallop el duet mallorquí format per Joana Pol i Pere Bestard presenten un nou senzill i nova etapa musical després d’acomiadar el seu darrer treball, Cara a cara (Plas Plas, 2021)