Carregant Esdeveniments

Matthew Mcdaid

28 juliol 2020
AFORAMENT LIMITAT

Matthew Mcdaid

Matthew McDaid ens acompanyarà en el proper dimarts de les Nits de Música al Carrer.

Un poc de pop-rock, emocions pures, amb una subtilesa intimista o amb una força explosiva la que mostra aquest jove cantant. La seva música s’adreça directe al cor i és balsàmica i punyent, una ocasió més per descobrir una nova veu per fer el vermut del migdia.

En Matthew McDaid és un jove cantautor d’origen irlandès, transplantat i ben arrelat al Collsacabra, i que cada estiu revisita l’illa amb la seva guitarra en solitari o amb la formació Vermú. Com a cantant ha colaborat en directe amb artistas com: Nuria Graham, Joana Serrat, Santi Serratosa “SSM Big Hand”, Guillem Roma i Gossos.

 

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, al adquirir entrades per asisitir Es Claustre:  Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

 

Lloc
Es Claustre
Horari
28 juliol 12:00H
Preu
Entrada Gratuïta
Afegir al calendari