Carregant Esdeveniments

MAVICA

23 juliol 2020
AFORAMENT LIMITAT

MAVICA

MAVICA es Marta Casanova, una joven compositora y guitarrista de 25 años originaria de Cartagena. Siempre en busca de vivir su vida de la forma más real y completa, ha ido de un lado de Europa a otro, primero estudiando en Madrid para después vivir en Berlín, ciudad en la que no solo aprendió el arte del busking, que hoy paga sus gastos, sino donde por fin decidió que su pasión era sin duda la música. Hizo la maleta y se marchó a Londres, donde actualmente estudia Performance and Production en el London College of Creative Media. Es aquí donde MAVICA ha dado forma a “Gone”, su EP debut grabado con la ayuda del músico, compositor y productor PBSR y que verá la luz en enero bajo el sello Hidden Track Records.

Canciones de folk pop elegante con influencias que van desde Bon Iver hasta Sufjan Stevens pasando por Amy Winehouse o Ben Howard. Una voz inconfundible y unas melodías que se quedan grabadas en la cabeza desde la primera escucha.

 

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.