Carregant Esdeveniments

Minimal Hits

16 octubre 2021
JAZZ

«Minimal Hits» jazz amb la història del pop

L’egarenca Carola Ortiz forma duet amb el colombià establert els hiverns a Barcelona i els estius a Menorca, Juan Pablo Balcázar, al contrabaix i percussions, per experimentar amb les possibilitats de les sonoritats acústiques fins a límits gairebé insospitats.

Ortiz i Balcázar són els pares del projecte Minimal Hits, que es va gestar fa  anys al bar ja desaparegut La Ramona del cor del Raval barceloní, on van començar a tocar i van publicar el primer àlbum, Ramona, en homenatge a aquests orígens. El duo ha fet concerts arreu de l’Estat i a Colòmbia amb temes pop coneguts –com cançons de Bjork, Amy Winehouse, Beatles, Sting i Radiohead, entre altres– i algun original, passats pel sedàs de la música jazz i contemporània més minimal.

Ambdós han tocat amb els grans noms de l’escena jazzística del país, així com també s’han mogut en altres estils, com el flamenc i el hip hop, respectivament. Ortiz ha acompanyat cantants tant diferents com Eliseo Parra i Refree, i, fins i tot, ha estat telonera del gran Maceo Parker.

 

 

Lloc
Es Claustre
Horari
16 octubre 21:00H
Preu
10€
Afegir al calendari