Carregant Esdeveniments

Momi Maiga i Ferran Savall

18 setembre 2022
HAUSER & WIRTH

«Momi Maiga i Ferran Savall» inauguren els diumenges a l’illa del Rei

Una temporada més la galeria Hauser & Wirth Menorca i Es Claustre col·laboren per oferir-vos concerts dominicals en horari de vermut.

Momi Maiga i Ferran Savall, ambdós provenen de famílies de músics, tanmateix, de tradicions ben diferents. Momi s’educa en una reconeguda família de griots, i s’inspira en la seva herència artística que el vincula amb les sonoritats i escales del poble Mandé d’Àfrica Occidental. Ferran creix en un entorn familiar de música barroca, però de seguida surt a la recerca de l’essència de la veu natural, explorant arreu del món els diferents estils de cant, escales i tècniques, per incorporar diversos elements i fusionar tècniques variades per crear les seves pròpies improvisacions vocals.

Els dos són músics, cantants i compositors autodidactes que busquen a través de l’oralitat nous llenguatges i fusions inèdites. La versatilitat dels dos, i el seu aprenentatge autodidacta fruit de la seva curiositat musical incansable, origina una dansa entre les dues veus, la Kora i la guitarra, que transporta a diferents cultures en un instant.

Cada cançó és un somni d’improvisacions, i cada somni és un nou camí.

 

Momi Maiga – Kora i Veu

Ferran Savall – Veu i guitarra