Carregant Esdeveniments

Monkey Doo

16 octubre 2020
AFORAMENT LIMITAT

«Monkey Doo» una autència Swing Band

 

Monkey Doo és una banda de swing que intenta recuperar l’essència més popular d’aquest estil musical, tant en el repertori de temes clàssics de la primera època del swing (anys 20 i 30), com amb la utilització d’instruments de la música popular americana d’aquells temps.

El grup està format per:

Néstor Casas: trompeta i veu.
Sergio Tecglen: ukelele.
Dídac Buscató: washtub bass, charles, trombó Joan Llabrés: washboard (percussió).

Monkey Doo es va formar l’any 2012, i des d’aleshores ha fet multitud de concerts arreu de les Illes Balears i la resta de l’estat, i ha esdevingut una de les referències a l’escena mallorquina pels balladors de lindy hop, balboa, i altres balls del swing. Entre el gran nombre de concerts cal destacar la participació en festivals com el Flow Festival (2014 i 2015), I Batalla de bandes de swing a Es Baluard (2014), ARTyCo (2015) o Rockin Matxin (2015), com a banda convidada en el festival d’humor Fesjaja (2015 i 2016), actuacions a revetla de Sant Sebastià de Palma (2016 i 2017), Surforama (2016), Mallorca Lindy Festival (2016 i 2017), Festival de Jazz de Menorca (2016 i 2017). També cal destacar les actuacions en directe al programa de Radio 3 (RNE) ​Melodías Pizarras​(2014 i 2016).

El 2013 va publicar el seu primer disc, “Swing Brother Swing”, i a principis de 2016 varen presentar el seu segon treball “Accentuate The Positive”. Aquest any 2020 presenten el seu tercer enregistrament, titulat: «Monkey Business». Un luxe poder tenir-los en directe Es Claustre.

 

Aquest concert és una producció d’Es Claustre i de Talent IB

 

 

 

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l’adquirir entrades per assistir Es Claustre: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l’Ajuntament:* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.
* L’aforament serà limitat.
* S’ha de respetar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins el recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L’organització es reserva el dret d’admissió.

 

Lloc
Es Claustre
Horari
16 octubre 21:00H
Preu
7€
Afegir al calendari

Properes Activitats