Carregant Esdeveniments

Nit Surf amb The Trikinis i Mau Boada

28 juny 2019

The Trikinis i Esperit! de surf pel Claustre.

The Trikinis són el grup de moda aquest estiu a Menorca, amb un repertori basat en surf rock, rockabilly, garage i música guapa en general.

The Trikinis tenen un directe abassegador, amb hora i mitja de ritmes ballables, temes instrumentals, temes cantats, solos de bateria i guitarres eixordadores. The Trikinis estan comandats pel misteriós guitarrista “Enmascarado Sanchez”, un fugitiu internacional que no pot revelar la seva identitat, ja que el persegueixen el seus creditors. The Trikinis completen la seva formació amb el jove The Red Boy (fugitiu de la URSS) a la segona guitarra, Dr. Blackendecker (consultor multidisciplina) al baix, i Eduardo Manosbaquetas (antic nen prodigi vingut a menys) a la bateria. Els membres de The Trikinis s’ assemblen sospitosament a Pedro Sánchez, Pere Arguimbau, Xavi Martí i Eduard Florit.

The Trikinis compten amb la inestimable ajuda de n’Albert “Trek” Mir a les projeccions i samplers, completant una experiència audiovisual que només pot ser definida com “acollonant”.

Esperit!

Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ.

Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient.

Una música que neix lliure i flueix lliure.