Carregant Esdeveniments

Obsidian Trio

18 juny 2023
JAZZ 

«Obsidian Trio» jazz i personalitat com a valors.

La formació que encapçala la sessió #3 dEs Claustre està protagonitzada per Andrea Gonzalez, a la bateria, l’Adrià Pinto al contrabaix i Eddie Mejía a la guitarra.

Obsidian, conformat per Andrea Gonzalez  a la batería, l’Adrià Pinto, al contrabaix, i l’Eddie Mejía, a la guitarra, uns dels músics de les noves generacions del jazz actual que co-lideran aquest trio de música original escrita per aquesta formació particular. Amb influencias de músics com Paul Motian, Charlie Haden i Bill Frisell aquest concert promet ser personal e intens.

Els tres músics han sortit del Conservatori del Liceu a Barcelona i ens presentaran el seu primer treball discogràfic com a trio.

 

La Tercera edició del cicle Es Claustre 23

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23 

 

Maó i el Raval connectats pel jazz.