Carregant Esdeveniments

Pere Arguimbau Trio

05 setembre 2021
HAUSER & WIRTH 

«Pere Arguimbau Trio» concert vermut a Hauser & Wirth

Presenten música del seu últim treball Ullastres, que consta de vuit composicions originals que busquen el sò dels trios clàssics del jazz però amb una clara tendència a l’aire més Mediterrani i de tradició menorquina, creant una música amb segell propi que neix de la fusió del jazz i el sò del folk Mediterrani. Temes com Ullastres, Es pati de sa lluna o Blues de Sant Diego ens donen una pista de la proximitat de la proposta. 

Pere Arguimbau Trio el formen els músics: Pere Arguimbau (Guitarra), Lluis Gener (Contrabaix) i Guillem Pons (bateria).

 

Hauser & Wirth i Es Claustre organitzen quatre diumenges de sessions vermut amb diferents artistes. Seran sessions gratuïtes, sempre a les 12.15 hores, a la terrassa del restaurant Cantina.

 

Les visites a l’Illa del Rei es poden fer amb els Yellow Catamarans i també amb els Bots Berguiners, el nou servei de taxi marítim que acaba d’iniciar l’activitat al port de Maó i que té com a particularitat el fet que són les primeres embarcacions impulsades per energia solar a la dàrsena menorquina.

Des de la galeria recomanen comprar i reservar els tiquets per a les activitats a través de la web.  En el cas de les entrades per als tallers familiars, inclouen tant l’activitat com els desplaçaments d’anada i tornada a l’Illa del Rei.

 

Més info: www.hauserwirth.com