Carregant Esdeveniments

Pere Bujosa

03 agost 2019

«Pere Bujosa Trio» ens presenta Wabi-Sabi

El jove músic mallorquí Pere Bujosa resident actualment a Amsterdam, acaba de gravar un nou disc “Wabi–Sabi” de composicions pròpies i acompanyat per dos importants membres de l’escena musical holandesa: el guardonat pianista Xavi Torres i el sol·licitat bateria Joan Terol.

Durant aquests anys ha estat guardonat amb el Premi Certamen de Jazz de Talavera de la reina amb Maxi Caballero Quartet (2016) i finalista en el Concurs Art Jove de les Illes Balears amb Sergi Sellés trio.

Algunes de les sales importants que ha actuat inclouen la Sala Jamboree (Barcelona), Jazz Cava (Terrassa), Festival Ortigueira (Galícia) i ha actuat en diferents països com Polònia, Alemanya, Noruega, Portugal i Holanda .

En aquest nou projecte el trio crea una música ajuntant elements de com polirítmies, efectes i sons atmosfèrics així com arranjaments basats tant en tradició jazzística com en altres gèneres com el rock o la música electrònica.

Wabi-Sabi

El títol del nou treball “Wabi–Sabi” reflecteix la bellesa de la imperfecció. Aquest punt de vista està sovint en les cançons del nou àlbum, en forma de sons d’aspecte natural o rústic que apareixen en les coses quotidianes.

Wabi–sabi combina l’atenció a la composició del minimalisme, amb la calidesa dels sons provinents de la naturalesa i sense oblidar-se de la improvizació.

Un treball realitzat amb molta de cura i amb elegància, per a realitzar una convivència amb els ritmes i les harmonies.

Pere Bujosa – Contrabaix
Xavi Torres – Piano
Joan Terol – Bateria

www.perebujosamusic.com