Carregant Esdeveniments

Plats Convidats [CANCEL·LAT]

26 octubre 2019

Plats Convidats  [CANCEL·LAT]

Es reemprendrà el mes d’abril de 2020 amb noves cuines i dj’s

Plats Convidats es presenta al Mercat del Claustre del Carme on diferents cuiners que no tenen restaurant ni lloc fixe s’instalen al Pati d’Es Claustre per mostrar les seves creacions gastronòmiques dins el format itinerant que els caracteritza.

Tota una oportunitat de poder copçar de primera mà les tècniques de coció en fumats, encurtits, macerats de productes de proximitat d’uns tallers que sovint son ocults.

El dissabte dia 12 d’octubre tindrem a Muchacho Carbón. Tot un secret al descobert per poder veure i degustar els seus productes de temporada amb fumats i a la brasa. Cuina efímera feta al foc amb el gust identitari de la brasa. Fumats espectaculars amb detalls tradicionals i forànis. Muchacho Carbón aterrerà al Claustre amb tots els seus artefactes de foc, brasa i fum que estaràs temptat de provar-los un a un.

Muchacho Carbón + Daltonic dj i Kid Calzone dj

El dissabte 19 d’octubre el protagonista serà Makitake: Món Japó.

Tártar de Salmó, Rainbow spicy crab & tunawakame, Nigiris, Wakame i Mochis

Makitake + Hanakito + dj Eridu

El dissabte dia 26 d’octubre anirà a càrrec de Peixos de la Terra, arribats de Mallorca per oferir-nos els processos i els racons més ben guardats dels productes de la terra. Les mares de postguerra, a Mallorca, cuinaven per les seves famílies deliciosos plats de peix, que no es podien permetre comprar, arrebossant tronxos de bleda, propers, econòmics i accessibles. A aquest plat (i aquesta petita mentida d’amor) se l’anomena peixos de la terra. Una forma de cuinar amb el que un té a mà,  trempant-ho amb una mica de màgia i afecte per a crear plats inoblidables. I això és exactament el que fa aquesta gent amb producte local. Peixos de la Terra són un híbrid entre un porc de gla, animal noble i rústic, i un peix nedant a contracorrent

Peixos de la Terra + Tharaton Linna + Godie

Cuines Clandestines, Nòmades, Furtives

Cuines Clandestines, Nòmades i Furtives es presenta Es Claustre on hi haurà un entorn acollidor per poder menjar i estar amb l’ambient més canalla de Maó, amb la música i els dj’s convidats com a protagonistes del Pati del Claustre durant tota un llarga jornada de dissabte al centre de Maó.

Una cuina secreta, un ambient de Mercat, amb dj’s al Pati del Claustre, vermuts, aperitius, cerveses i vins on cada dissabte podràs arribar despistat i sortir-ne amb l’espectacle de veure les cuines més amagades al descobert.